Kursuscentre

ID LifeCoach Uddannelsen foregår både på Sjælland og i Jylland. Se vores smukke kursuscentre på henholdsvis Sydsjælland, København og i Jylland ved at klikke her.

LifeCoach Uddannelsen i Jylland

Adresse:
Frederiksgade 77C
8000 Aarhus C

Frederiksgade er en hyggelig og fredelig gade i midtbyen i gåafstand fra banegården og andre offentlige transportmidler, med indkøbsmuligheder og restauranter i samme gade og med kun få hundrede meter til Århus mest hyggelige miljø omkring åen.

Selve kursuscenteret har smukke og lyse kursuslokaler, en hel del øverum og gode fællesfaciliteter. I sommerhalvåret kan vi endda gå ud og nyde frokosten på en skøn terrasse i den hyggelige baggård.

 

LifeCoach Uddannelsen på Sydsjælland

drueholm-farve01Adresse:
Drueholm
Slimmingevej 34, Vollerslev
4100 Ringsted
Drueholm er vores meget smukke og store kursuscenter som ligger mellem Ringsted og Køge ca. 50 minutter fra København. Det er oprindeligt en gammel herregård, så der er højt til loftet i mere end én forstand. Her kan du også overnatte.

 

LifeCoach Uddannelsen i København

kursuscentre-farve03Adresse:
Østerbrogade 79, 2. sal
2100 København Ø

I København holder vi til i den monumentale arkitektoniske og meget imponerende bygning ved Østerbro Idrætsanlæg med indgang i den store portal på Østerbrogade. Her er der mulighed for både at finde stilhed inde i vores kursuslokaler og grupperum og energi og dynamik i det omkringliggende bymiljø. Et bymiljø som både byder på et hyggeligt caféliv, gode indkøbsmuligheder og smukke gamle bygninger.